Nyheter

Vi söker nu en R&D Director till ProstaLund

Mars 6, 2020

 

Läs mer i länken nedan.

FALSKA SMS-UTSKICK!

Just nu sprids SMS-reklam som ser ut att komma från b.la. CoreTherm. Vi har inte skickat ut dessa och har ingenting med det att göra!

Vi har polisanmält händelsen och ber dig som har fått ett sådant sms att inte trycka på någon länk i sms:et.

Studie

Augusti 13, 2019

”Vår slutsats var att PLFT sannolikt är ett bättre behandlingsalternativ än vanlig operation, TURP, och därför kan rekommenderas som förstahandsmetod.”

Ny artikel från Senioren som pratar om  CoreTherm värmebehandling

Augusti 5, 2019

”Nu kan jag köra MC igen”


Trots att Sören Bromans liv begränsades av förstorad prostata och kön för operation var lång fick han ingen information om behandling med mikrovågor. När han av en slump hörde talas om metoden fick han hjälp direkt. Till kostnad av ett vanligt läkarbesök. – Det var som att börja leva på nytt. 

 

"Känslan att kunna sitta i ett flygplan i fyra timmar utan att behöva snegla på var toaletter och sånt finns är ju helt fantastisk."

Ny artikel från Senioren som pratar om  CoreTherm värmebehandling

Augusti 5, 2019

Prostatabesvär – Slipp nattkissandet


Prostatabehandling med mikrovågor kan få dig att bli av med nattkissandet och urinträngningarna. Efter bara tio minuters behandling med lokalbedövning.

Så gott som alla män får förstorad prostata med åldern men alla märker inte av det. Blir prostatan för stor kniper den åt kring urinröret så att det blir svårt att tömma blåsan. Det kan leda till att man springer uppe på nätterna, vilket går ut över nattsömn och vila.


Påverkar livskvaliteten
Den som måste kissa en gång i timmen får också svårt att göra sådant som att gå på teater, ta bussen in till stan eller åka ut med båten. Livskvaliteten och sexlivet påverkas.

Farligt för njurarna
Det heter godartad prostataförstoring men kan leda till farliga tillstånd. Töms inte urinblåsan töjs den ut och förlorar sin spänst. I förlängningen kan man få problem med inkontinens eller njurskador som i värsta fall blir livshotande...

Vi deltar med investerarpresentation på Småbolagsdagen 3 juni

Maj 29, 2019

Måndag den 3 juni deltar ProstaLund AB på Småbolagsdagen som arrangeras av Aktiespararna på Sheraton Stockholm Hotel. Bolaget ger en investerarpresentation och svarar på frågor i en modererad frågestund efter presentationen. Presentationen börjar kl. 11:20 i sal 2.

Presentation och frågestund sänds live via länk på www.aktiespararna.se/tv/live. Det går även att anmäla personligt deltagande på presentationen via länk på www.aktiespararna.se/smabolagsdagen. Efteråt publiceras också video från vår presentation på vår hemsida www.prostalund.se.

Ny instruktionsfilm

April 12, 2019

Vi har publicerat en ny instruktionsfilm, riktad till urologer, där vi visar hur en CoreTherm-behandling går till: SE FILMEN HÄR

CoreTherm behandlad patient berättar om sin förbättrade livskvalitét

Oktober 31, 2018

I helgen som gick publicerades en artikel i tidningen Barometern där patienten Thorbjörn Lindgren berättar om hur en CoreTherm behandling har förändrat hans livssituation. Innan behandlingen upplevde han ständiga urinträngningar och läckage. Nu efter behandlingen säger Thorbjörn att ”Alla symtom är borta, det känns så skönt. Man får en annan livskvalitet” (läs artiklarna i sin helhet via länkarna längre ner i detta nyhetsbrev).


Det är bra att berättelser som Torbjörns uppmärksammas i media då det finns tusentals män som har det precis som han beskriver sin situation före han behandlades med CoreTherm. Vi kontaktas dagligen av män som inte får aktiv hjälp med sina besvär utan hänvisas till läkemedelsbehandling, självtappning eller kvarkateter. CoreTherm är en bevisat effektiv behandling som utförs i urologisk öppenvård utan att påverka bristen på vårdplatser och operationssalar, säger VD Hans Östlund i en kommentar.


Läs artiklarna via länkarna nedan:


Livet förändrades tack vare en enkel behandling
Urologen - en patientgrupp som hamnar i skuggan

1 / 7

Please reload

© 2020 ProstaLund AB | Alla rättigheter förbehålles.

 

                          Läs vår integritetspolicy här och hur vi hanterar data.